Vara in decembrie

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

SONY DSCLuna Decembrie este una dintre cele mai reci luni ale anului în Antalya, însă cu o vreme destul de liniștită, asa ca dacă va plac temperaturile moderate  și o vacanta liniștită fără agitația sezonului din vara în care căldurile toride te împiedică sa ieși din hotel  acum este perioada optima pentru ați petrece sărbătorile de iarna undeva în Antalya la unul dintre hotelurile de lux deschise în aceasta perioada, ținând cont de faptul ca în acest moment al anului ofertele oltextur.ro pentru Antalya sunt limitate dar foarte bune. Preturile pentru un sejur de Revelion în Antalya de cinci nopți cazare cu masa all inclusive, taxe incluse pornește de la 684 euro per persoana.
Si în Decembrie Antalya va așteaptă cu temperaturi medii de  peste  18 grade Celsius iar în ceea ce privește înotul în apele Marii Mediterane este doar pentru aventurieri întrucât nici  apa marii nu atinge mai mult de 16 grade Celsius. In schimb hotelurile de lux deschise în aceasta perioada a anului asigura numeroase facilitați oaspeților săi începând cu centrele Spa de unde nu lipsesc piscinele interioare încălzite cu apa de mare, saune, băile turcești, jacuzzi sau sălile de fitness.
SONY DSC
Cu siguranță ca în timpul sejurului vostru de Revelion Antalya nu va veți plictisi în hotelul pentru care veți opta   acesta încercând  a va acorda atenția maxima cuvenita unui oaspete de seama.
Hotel Limak Lara Deluxe 5* își așteaptă oaspeții pentru un preț de 729 euro per persoana , sejur de șapte nopți all inclusive cu preparate locale și ale bucătăriei Internationale pregătite în bucătăriile restaurantelor italian, turcesc, indian, mexican sau chinezesc.
bucatarie turceasca
Pentru un preț de 722 euro per persoana hotelul Miracle Resort 5* oferă un sejur de vis de cinci nopți de cazare ultra all inclusive în cele patru restaurante a la carte, răsfăț în centrul spa dar și programe de animație pe tot parcursul sejurului de Revelion.
In mod normal multi dintre noi se vor întreba de ce un Revelion în Antalya și nu în Romania sau Austria sau Maldive? Fiecare dintre noi are libertatea de a alege unde sa-și petreacă sărbătorile de iarna. Dar  haideți sa facem un calcul simplu : cu un buget alocat de familie de aproximativ 1.300 euro putem sa ne relaxam într-un complex hotelier de lux de cinci stele din Antalya având la dispoziție servicii all sau ultra all inclusive. La acest buget mai găsim o alta destinație unde sa beneficiem de aceleași condiții? Eu cred ca nu. Deci: rămâne Antalya destinația mea de vacanta pentru Revelion 2014.
spaVoi unde alegeți sa petreceți sărbătorile de iarna din acest an?

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print