Antalya All Inclusive

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

SONY DSCAntalya All Inclusive
Dintre toate zonele ce străjuiesc Marea Mediterana, Antalya este cea mai cunoscuta prin reperele sale istorice de o inestimabila valoare. De-a lungul timpului Antalya a fost gazda a numeroase figuri istorice devenite legendare prin modul în care au marcat evoluția întregii omeniri, precum Alexandru cel Mare. Antalya este acum cunoscuta pentru minunatul sau port Roman, pentru bulevardele largi mărginite de palmieri, de străzile vechi întortocheate care te conduc spre vechiul cartier Keleici, dar și pentru vacantele all inclusive oferite oaspeților săi de hotelurile de lux construite chiar pe malul marii.
Alegerea unui sejur all inclusive cu reducere early booking in aceasta perioada, nu numai ca va ajuta la economii în bugetul familiei , dar scăpați și de grija unor costuri suplimentare pe timpul vacantei voastre în Antalya.
SONY DSC
In oferta oltextur.ro pentru Antalya exista mai multe hoteluri de cinci stele  all inclusive unde va puteți bucura de o vacanta relaxanta pe plaja de nisip sau beneficiind de zecile de facilități oferite de hotelul respectiv.
Hotel Eftalia Village 5* din Alanya își așteaptă in vara 2014 oaspeții săi cu preturi începând de la 406 euro per persoana, masa all inclusive.
Un al hotel pe care vi-l recomand din oferta early booking oltextur .ro pentru sezonul estival 2014 este Crystal Deluxe Resort & Spa 5*,situat chiar pe plaja din Kemer. Hotelul construit în anul 2008 oferă oaspeților sau mai multe restaurante cu specific (italian, mexican, turcesc), doua piscine exterioare, piscina interioara, trei tobogane, cinema, centru SPA. Preturile pentru un sejur de 7 nopți cu servicii ultra all inclusive la acest hotel pornesc de la 498 euro per persoana.
SONY DSC
Turiștii care prefera unul dintre hotelurile lanțului Delphin, trebuie sa le spună ca prețul pentru un sejur de șapte nopți cu servicii ultra all inclusive pornește de la 516 euro per persoana.
Nu ezitați sa achiziționați acum pachetele voastre de vacanta pentru Antalya. Cu un avans de numai zece la suta din valoare pachetului va puteți asigura vacanta voastră pentru vara viitoare.
SONY DSC

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print