Aska Lara Deluxe 5*

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Unul dintre cele mai noi si mai moderne hoteluri din Lara, Aska Lara Deluxe 5*, a fost inaugurat in cursul anului 2014, fiind construit pe o imensa suprafata de 62.000 mp, la 12 km de Aeroportul International Antalya.

Aska Lara Deluxe 5* exceleaza prin numeroasele facilitati de relaxare. Cele sase piscine exterioare cu 9 tobogane, o piscina interioara, il recomanda ca unul dintre cele mai indicate hoteluri pentru familiile cu copii. Pentru cei mai pretentiosi oaspeti ai hotelului ASka Lara Deluxe 5* in arta culinara, le stau la dispozitie cele patru restaurante a la carte ( turcesc, pescaresc, italian si asiatiac). Atentie! Acesul la aceste restaurante se face in baza unei rezervari prealabile, contra unei taxe, care difera de la un sezon la altul. Zece baruri stau la dispozitia turistilor, dornici de a se delecta cu delicioasele cocktailuri exotice, dintre care unul are program non-stop. Nu uitati tabletele acasa! Pe tot spatiul hotelului, WIFI este gratuit. Puteti vorbi cu prietenii de acasa, posta pe facebook in voie ultimele imagini surprinse in timpul vacantei voastre la Aska Lara Deluxe 5*.

aska lara deluxe

aska lara deluxe

Cum cartea de vizita a unui hotel este camera, haideti sa vedem ce dotari au camerele de Aska Lara Deluxe 5*.

Aska Lara Deluxe-camere

La Aska Lara Deluxe 5* gasim 308 camere standard in suprafata de 19-24 mp, dintre care 6 camere pentru persoane cu dizabilitati, 21 family room compuse din doua dormitoare despartite de o usa, unde pot fi cazate maxim 4+1 persoane. O family room masoara aproximativ 44-50 mp.

Toate camerele , indiferent de tipul ales, sunt dotate cu fheon, aer conditionat centralizat,telefon, mini-bar ( suplimentat zilnic, daca este cazul), set pentru ceai si cafea,ceainic electric, seif pus la dispozitie gratuit.Pardoseala din camere este din parchet laminat.O parte dintre camere au balcon, insa cea mai mare parte dispune de balcon. Curatenia in camera se face zilnic, schimbarea lenjeriei avand loc 3 zile per saptamana. La dispozitie aveti room service contra-cost, insa WiFi gratuit.

aska lara deluxe

aska lara deluxe

 

Copii vostri se pot bucura de luna parc, unde accesul este gratuit, dar si de un mini-club destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4-11 ani, cei care depasesc aceasta varsta au si ei un junior club.

V-ati plictisit de leneveala pe plaja de nisip? Nimic mai simplu. Aska Lara Deluxe 5* va pune la dispozitie doua terenuri de tenis cu nocturna, dar si echipament gratuit, o sala de biliard, terenuri de baschet si volei pe plaja.

Aska Lara Deluxe-preturi

Preturile de cazare cu masa all inclusive, loc in camera dubla standard la Aska Lara Deluxe 5* incep de la 67 euro per persoana, in varf de sezon pretul ajungand la 108 euro per persoana per zi.

Aceste preturi sunt valabile pentru sezonul estival 2015.

Alegeti hotelul Aska Lara Deluxe 5*, unul dintre cele mai bune hoteluri destinate vacantelor de familie all inclusive in Antalya.

aska lara deluxe

aska lara deluxe

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print