Early booking Bodrum 2015

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Celebra revista New York Times i-a atribuit titlul orasului Bodrum de "Saint Tropez al Turciei".
Bodrum inseamna nebunie, libertate, dragoste, frumos, onest, un adevarat copil rasfat al naturii.
Rezervarea unui sejur cu reducere early booking Bodrum 2015  va fi o supriza placuta facuta  iubitei tale! Cu un pret incepand de la 393 euro per persoana va puteti bucura de un adevarat rasfat pe coasta Marii Egee.

Unde se afla Bodrum?

Bodrum este un port fermecator si fascinant, situat la 270 kilometri sud de Izmir, pe coasta Marii Egee a Turciei, vizavi de insula greceasca-Kos. Datorita coastelor sale frumoase, Bodrum a devenit o atractie populara in special in randul tinerilor si asta datorita vietii animate de noapte din centrul orasului.
bodrum-port

Preturi early booking Bodrum 2015

Pretul unui sejur all inclusive de 7 zile in Bodrum, transport avion inclus, porneste de la 353 euro per persoana, cazare  la hotel de 4 stele.
Pretul unui sejur ultra all inclusive cu reduceri early booking Bodrum 2015 la un hotel clasificat la 5 stele porneste de la 417 euro per persoana, tarnsport avion inclus.
Cel mai mare pret de 791 euro per persoana  pentru un sejur all inclusive  cu reduceri early booking Bodrum 2015 , l-am gasit la hotel Xanadu Island 5* .

 Cazari Bodrum

In antichitate Bodrum era cunoscut ca Halicarnas, orasul lui Herodot, acum devenind o destinatie de vacanta plina de viata cu unitati de cazare pentru toate gusturile si pentru toate bugetele. Numeroase optiuni de cazare in hoteluri Bodrum: de la pensiuni la hoteluri clasificate la 3, 4 si 5 stele. Majoritatea dintre hotelurile din Bodrum ofera servicii all inclusive si ultra all inclusive.
hoteluri bodrum

Viata de noapte in Bodrum

Cluburi de noapte, cafenele si restaurante deschise toata nopate pentru petrecareti.Viata de noapte din Bodrum este cu adevarat speciala.
Muzica live in baruri, discoteci cu muzica de caliatate, pentru toate genurile. Discoteca Halikarnas nu are nevoie de nicio reclama , ea fiind foarte recunoscuta atat in randul localnicilor, dar si al turistilor.
Nu parasiti Bodrum fara a vizita acest loc minunat.
early booking bodrum 2015-4

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print