Reduceri early booking pe riviera turceasca

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

turcia 7Riviera turceasca este cea mai uimitoare zona de pe coasta mediteraneana a Turciei cu  trei sute de zile de soare pe an , plaje curate, stațiuni luxoase și cu una dintre cele mai interesante istorii a omenirii.
Antalya este cel mai mare oraș de la Marea Mediterana, având totodată unul dintre cele mai fermecătoare porturi din aceasta parte a Turciei. Antalya poate fi caracterizat ca un oraș tipic turcesc, însă modern, prosper a cărui istorie este concentrata în centrul orașului Kaleici, în interiorul zidurilor orașului vechi. Aceasta zona a orașului, cândva dominata de vilele din lemn ale otomanilor, în prezent fiind restaurate și transformate în hoteluri boutique.
Zona de plaja din Lara se afla la aproximativ 12 kilometri est de oraș, fiind considerata cea mai buna plaja din întreaga regiune recunoscuta pentru nisipul fin auriu dar si pentru hotelurile de lux care au fost ridicate aici in ultima perioada, dintre ele cele mai cunoscute fiind Delphine Imperial 5* construit în anul 2012 pe o suprafață de 54.000 metri pătrați. Delphine Palace Deluxe Collection 5*, vârful de lance al lanțului hotelier Delphine este situat pe malul marii la zece kilometri de aeroportul din Antalya.
turcia 6
Belek recunoscuta pentru terenurile sale de golf si pentru plajele sale lungi cu nisip auriu, având în spate un fundal de munți, a câștigat numeroase premii internaționale pentru dezvoltarea ecologica, în zona existând mai multe specii rare de plante și animale sălbatice. Cazarea în Belek se face în cea mai mare parte în hoteluri de lux precum Maxx Royal 5*, Adam & Eve 5*, Gural Premier Belek 5* sau Rixos Premium 5*.
Din curiozitate am studiat mai multe oferte early booking Antalya si m-am oprit la oferte oltextur.ro early booking Antalya unde un sejur de șapte nopți all inclusive pornește de la 410 euro per persoana , preț valabil în condițiile efectuării rezervării pana la data de 31 decembrie 2013.
titanic 1
Kemer este una dintre primele stațiuni multifuncționale din Turcia, în jurul ei găsind magazine, baruri si restaurante tip catering, iar pe plaja cu pietriș curat înșirându-se celebrele stațiuni Kiziltepe, Goynuk, Beldibi, Camyuva si Tekirova. Înconjurat de păduri de pin , acestea oferă o gama variata de cazări în hoteluri de 4 si 5 stele.
Prețul unui sejur de șapte nopți ultra all inclusive cu reducere early booking pentru Kemer pornește de la 498 euro per persoana la hotel Crystal Deluxe Resort & Spa 5*. Prețul este valabil în cazul efectuării rezervării pana la data de 31 ianuarie 2014.
turcia 8
Moderna stațiune Alanya este una moderna renumita pentru plajele sale frumoase de nisip. In Alanya găsim o gama diversificata de unități de cazare, o mulțime de magazine , restaurante bune si o viata de noapte intensa.
Prețul unui sejur de 7 nopți all inclusive cu reducere early booking in Alanya începe de la 410 euro per persoana.
Prindeți primele reduceri early booking Antalya prin Oltextur unde reducerile ajung si pana la 35%.
turcia 4

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print